Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6-10-2012

ΤΗΝ      24-9-2012    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΗΡΕ  ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ (44/2012) 
ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ RIVIERA 
ΓΙΑ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ.
                                 ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΙ

                                        ΣΕΡΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
                                       ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 
                                       ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
                                       ΜΠΟΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
                                       ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Γ.ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ
 ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ RIVIERA 

THN ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΨΗΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ
   ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
   ΜΑΡΓΕΤΗ        ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  Γ.ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 45 ΗΜΕΡΕΣ,  ΕΙΣΘΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ  ΒΙΩΝΟΥΝ.
ΤΟ Δ.Σ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ  ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.



 ΤΟ Δ.Σ   ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα... Μόλις μπει το καλοκαίρι μια από τα ίδια μας περιμένει... Νταπα-ντουπα, από το μεσημέρι ως τα ξημερώματα με το ωράριο κοινής ησυχίας γραμμένο στα παλιά παπούτσια... Πολύ ωραία απόφαση αγαπητό ΔΣ! Και εκπλήσσομαι ιδιαίτερα για αυτούς που καταψήφησαν την απόφαση οριστικής αφαίρεσης, αφού ξέρουν πολύ καλά το αίσχος που βιώνουμε στην παραλία του Αγίου Νικολάου από την ασύστολη ηχορύπανση των μπαρ, μένουν κοντά, γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση... Δηλαδή με ποιές προυποθέσεις αφαιρείται μόνιμα μια άδεια μουσικής; Εδώ τόσες μηνύσεις για ηχορύπανση έχουν γίνει η μια πάνω στην άλλη, επί σειρά ετών; Θέατρο, υποκρισία και ύποπτη αδιαφορία οι λέξεις που περνούν απ' το μυαλό μου... Θα τα πούμε στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι είναι απερίγραπτοι... Τόσα χρόνια στη περιοχή αυτά τα μαγαζιά έχουν φάει μηνύσεις επί μηνύσεων από την αστυνομία για ηχορύπανση και συνεπώς παραβίαση των όρων της άδειάς τους! Με ποια λογική συνεχίζει ο δήμος την αδειοδότησή τους; Σε ποιούς; Σε εκείνους που είναι κατά συρροή και υποτροπιάζοντες παράνομοι και έχουν αποδείξει ότι δε σέβονται ούτε τους κατοίκους ούτε τους νόμους ούτε τίποτα;;;;; Άμεση και οριστική αφαίρεση των αδειών μουσικής από όλα τα "καταστήματα" της παραλίας του Αγίου Νικολάου!! Είναι μονόδρομος, το απαιτούν όλοι οι δημότες που ξαγρυπνούν τα βράδια από την ασυδοσία 4-5 ανθρώπων της νύχτας που προκαλούν όλο αυτό το αίσχος!!
Αντιδράστε με όλα τα έννομα μέσα, το συντομότερο δυνατόν, πριν το καλοκαίρι του 2013, πριν αγανακτήσουμε για μια ακόμα φορά!

Μανώλης Χ. είπε...

Επιτέλους γκρέμισαν τα παραλιακά παραπήγματα των μπαρ στο Φάρο! Τα καλά νέα της ημέρας! Οι καταγγελίες των κατοίκων εδώ και ένα χρόνο έφεραν αποτέλεσμα.
Για να είμαστε δίκαιοι, παλαιότερα είχε γίνει κάποια καταγγελία από τον Αλτιπαρμάκη και επίσης είναι θετικό ότι ο Δήμος πέρα από τις αποφάσεις του Δ.Σ. προχώρησε και βρήκε το κονδύλι για το γκρέμισμα.
Όμως οι πέριξ κάτοικοι απελπισμένοι από τη μεταμεσονύχτια φριχτή ηχορύπανση, δαπάνησαν χρόνο και χρήμα και εκκρεμούσαν καταγγελίες παντού, Πολεοδομία, Λιμεναρχείο, Κτηματική, Εισαγγελία! Συγχρόνως ενοχλούσαν και το Δήμο.
Και ιδού:
Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ!! Άντε με το καλό και στην υπόλοιπη παραλία!