Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΙΟΣ 2013



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνετε; Την Κυ 29-5-2013 από το μεσημέρι όλη μέρα μέχρι τη νύχτα σειόταν ο τόπος από τα μπάσα, την εκκωφαντική μουσική και τις αγριοφωνάρες του dj σε κάποιο από τα πασίγνωστα νταπαντουπάδικα της παραλίας!! Σε τέτοια ένταση μάλιστα που δε μπορούσαμε ούτε στις βεράντες μας να αρθρώσουμε λέξη!!!Αυτή είναι η δέσμευση των καταστηματαρχών για τον περιορισμό της ηχορύπανσης; Δουλευόμαστε μου φαίνεται. Ο "Ρυθμιστικός κανονισμός" είναι άλλη μια στάχτη στα μάτια για να βγάλουμε το 2013 με τα ίδια και χειρότερα του ανυπόφορου καλοκαιριού του 2012, αλλά με παχιά λόγια και υποσχέσεις. Άλλη μια από τα ίδια θα είναι το καλοκαίρι του 2013. Κανονίστε επιτέλους καμιά συλλογική καταγγελία στην εισαγγελία, με υπογραφές κατοίκων, να ξεκινήσει καμιά σοβαρή δίωξη για την ηχορύπανση και τις ξαπλώστες, γιατί όλα τ' άλλα είναι "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε..."

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΕΡΧΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ , ΥΠΗΡΞΕ Η ΔΕΥΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ, ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ, ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6/2013 ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΧΥΛΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ , Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ???, ΕΑΝ ΔΙΑΜΡΤΥΡΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΘΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ??, ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΜΕΛΟΣ, ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΒΡΕΥΘΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ??, Η ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΧΡΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ?? ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/6/2013 ΩΡΑ 10:30 ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΕΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΤΕ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά καλούμε την αστυνομία και μάλιστα το 100 όχι το τοπικό τμήμα. Επώνυμα. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα και το ξέρετε πολύ καλά. Καλείς την αστυνομία, δέχονται την επώνυμη καταγγελία και περιμένεις...περιμένεις... Χρόνια τώρα το ίδιο τροπάρι! Προφανώς το 100, τα κεντρικά, ενημερώνουν το τοπικό τμήμα για την κλήση και τη συνέχεια την ξέρουμε: Ξενύχτι ως το πρωί, ώσπου να τελειώσει το πρόγραμμα της παραλίας! Όλα τα έχουμε δοκιμάσει αγαπητέ, διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων, συμμετοχή στα τοπικά, διάλογοι, διαμαρτυρίες κλπ κλπ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ χρόνια τώρα. Η μόνη λύση που απομένει (και έπρεπε να έχει γίνει από καιρό) είναι μερικές δεκάδες υπογραφές και στον εισαγγελέα με το ερώτημα της οριστικής αφαίρεσης της άδειας μουσικής από τα τρια-τέσσερα-πέντε (όσα παρανομούν) μαγαζιά της παραλίας. Μόνον έτσι. Τελείωσαν όλα τα περιθώρια χάριτος, ανοχής, υπομονής, αντοχής μας. Δεν έχουμε τίποτα με το σύλλογο, αξιολογούμε θετικά την προσπάθειά του, αλλά εδώ το κακό έχει παραγίνει, απαιτούνται ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ λύσεις (στα πλαίσια του νόμου φυσικά, εμείς έχουμε αρχές και ήθος σε αντίθεση με τους ασυνείδητους που έχουμε να αντιμετωπίσουμε)!

Elias Vlachos είπε...

προφανως δεν συμμετεχεις στις διαδικασιες του συλλογου, διοτι 1.το 2012 ειχαν υπογραψει 143 ατομα, που κατατεθησαν στην αστυνομια και στον Δημο και βασει αυτου εγινε για πρωτη φορα στην πολη μας ο ρυθμιστικος κανονισμος, αρα αυτες οι ενεργειες εχουν γινει 2.στα Ενημερωτικα Δελτια του συλλογου και στις Γενικες συνελευσεις , ειχαμε ζητησει , απο οσους τηλεφωνουν στην αστυνομια για ηχορυπανση (επωνυμα η ανωνυμα) Να στελλουν στο συλλογο ενα σημειωμα (επωνυμα η ανωνυμα) και αναφερουν την ημερομηνια και ωρα του πρεστατικου, ο συλλογος καθε μηνα πηγαινει στην αστυνομια και ζητα τις μηνυσεις που εχουν υποβληθει , καθε τρεις μηνυσεις ανα καταστημα, μεταβιβαζονται στον δημο , για κλεισιμο του καταστηματος, για καποιο διαστημα, οταν δεν εχουμε πληρη στοιχεια πιθανον η αστυνομια να μην μας διδει αρκετες μηνυσεις ωστε να μπρουμε να κανουμε την διαδικασια ,συνεπως ο συλλογος στα πλαισια της νομιμοτητος προσπαθει να λυσει το προβλημα που υπαρχει με την ηχορυπανση, αλλα δεν μπορει ο συλλογος μονος το Δ.Σ να κανει πραγματα χωρις στην συμμετοχη των κατοικων, στις Γενικες συνελευσεις απο 850 μελη ερχονται 40 ατομα, και μετα οι αυτοι εχουν απαιτησεις, χωρις να εχουν δωσει ποτε μια συνδρομη των 10 ευρω και χωρις να εκφραζουν την γνωμη τους , αλλα εκ των υστερων μονο απαιτουν, καλο ειναι να συμετεχουμεν ενεργα, γιατι ο συλλογος ειναι ολα τα μελη και οχι μον το Δ.Σ

ΕΛΕΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ είπε...

Πρώτον από πότε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών και Εξωραϊστικών Συλλόγων Αρτέμιδος έγινε Σπάτων Αρτέμιδος από πότε η πόλη μου και οι σύλλογοι της απέκτησαν Ομοσπονδία ποιοι Σπαταναίοι συμμετέχουν στο ΔΣ και με ποια απόφαση πρωτοδικείου άλλαξε η ονομασία! Δεύτερον έτσι όπως παρουσιάζεται το ΚΥ Σπάτων σε λίγο θα νομίζω ότι έγινε Ωνάσειο! Λέτε να μην γνωρίζουμε τα προβλήματα του, λέτε όλα να λύθηκαν όλα δια μαγείας καταλαβαίνω ότι εφόσον γνωρίζεται τόσο καλά τα πράγματα έχετε σχέση με την υγεία! Λέτε να περάσω από το διευθυντή να ενημερωθώ μάλλον άλλοι πρέπει να ενημερωθούν! Ξέρετε τι προβλέπει ο ΠΟΥ και το προεδρικό διάταγμα λειτουργείας του ΚΥ Σπάτων τι διαγνωστικά απεικονιστικά μηχανήματα λειτουργούν?
Για την 24ωρη λειτουργία ξέρετε τι χρειάζεται? Πως γίνονται οι εφημερίες?
Δεν παραποιώ τα λόγια σας όπως λέτε στο facebook! Απλώς σας γνωστοποιώ ότι στο αγώνα για το ΚΥ Σπάτων υπάρχουν και άλλοι Δήμοι σύλλογοι εργαζομένων συνδικάτα δημοτικοί τοπικοί σύμβουλοι και όχι μόνο η Ομοσπονδία Πολιτιστικών και Εξωραϊστικών Συλλόγων Αρτέμιδος Μήπως ο σύλλογος σας πρέπει να μας εξηγήσει σε εμάς στα Σπάτα γιατί σε δελτίο του γράφει Ομοσπονδία Πολιτιστικών και Εξωραϊστικών Συλλόγων Σπάτων Αρτέμιδος από πότε οι σύλλογοι στα Σπάτα απέκτησαν Ομοσπονδία!