Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ

Ο Σύλλογος μας εδώ και μερικά χρόνια έκανε συνέχεια διαμαρτυρίες για την άθλια εικόνα που παρουσίαζε από πλευράς καθαριότητος η περιοχή μας.
Πέρασαν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και εικόνα όχι μόνο δεν παρουσίαζε καμία βελτίωση αλλά συνεχώς γινόταν όλο και χειρότερη.
Λόγοι πολλοί, μεγάλη έλευση κατοίκων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού , ειδικά τα Σαββατοκύριακα , κάδοι γεμάτοι με σκουπίδια γύρο γύρο, για αρκέτες ημέρες, βρώμα και δυσομοία πέριξ των κάδων, έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων, και του Συλλόγου μας
αδιαφορία και πελατειακή σχέση από πλευράς Δήμου,
πάντα είχαν μια δικαιολογία, ότι οι κάτοικοι φταίνε και η υπηρεσία καθαριότητος έχει λίγα άτομα, δεν έχει αυτοκίνητα απορριμματοφόρα κτλ κτλ.
Φύκια στις παραλίες μέσος όρος συλλογής Φυκίων 6-7 χρόνια και η συλλογή γινόταν πλημμελώς, ποτέ ολικός καθαρισμός.
Φτάσαμε στο 2015 και 2016 με άλλη Δημοτική Αρχή, με έναν νέο Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την καθαριότητα της περιοχής  Αρτέμιδος, με την ιδία υπηρεσία καθαριότητος, αλλά μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια η εικόνα έχει βελτιωθεί σημαντικά, φυσικά σε κάποιον οφείλεται αυτή η βελτίωση, μάλλον πρέπει να αγαπά αυτό που κάνει και φυσικά νοιάζεται για την πόλη μας.
Κατά την διάρκεια που μηνός  Ιουνίου 2016 έγινε και ο καθαρισμός από τα φύκια, σε αυτό το σημείο πρέπει να τονισθεί ο επαγγελματισμός των συνεργείων και την συνέπεια και τον προγραμματισμό από πλευράς Αντιδημάρχου Κυρίου Αντώνη Νομικού
Με αυτήν την ανακοίνωση δεν θέλουμε να λιβανίσουμε κανέναν , άλλωστε δεν είναι στο ύφος και στο ήθος του συλλόγου μας, όμως όταν υπάρχει μια σημαντική βελτίωση των υπηρεσιών από πλευράς Δήμου και των αρμόδιων αρχών είμαστε υποχρεωμένοι να την επικροτήσουμε.
Ο Σύλλογος μας θα επικροτεί θετικές εξελίξεις για την ποιότητα ζωής της περιοχής μας , αλλα και μαχητικός και σκληρός επικριτής αποφάσεων που υποβαθμίζουν την περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: